Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak Uşak'ta bayram boyunca kesinti yapmayan OEDAŞ, bu mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak
MERKEZ
30 Nisan 2017 Pazar günü 12:00-14:00 saatleri arasında bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılacağından, belirtilen gün ve saatlerde Uşak İli Muharremşah Köyü Susuzören Köyü Yolu üzeri ve civarına enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur. Müdürlüğümüze ait enerji kesinti ilanı yukarıda sunulmuştur. Gereğini bilgilerinize arz ederiz. 

03.05.2017 Çarşamba günü 08:00-12:00 saatleri arasında bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılacağından, belirtilen gün ve saatlerde Uşak İli Üçkuyular Köyü Kitapçılar Mahallesi, Eminler Mahallesi, Kaçarlar Mahallesi, Zahman Köyü ve civarına enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur. Müdürlüğümüze ait enerji kesinti ilanı yukarıda sunulmuştur. Gereğini bilgilerinize arz ederiz.

ULUBEY
02.05.2017 Salı günü 10:00-11:30 saatleri arasında bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılacağından, belirtilen gün ve saatlerde Uşak İli Ulubey İlçesi Dilaver Mahallesi, Üniversite Yolu, Çamlık Sitesi, Eski Külçen Köyü yolu üzeri ve civarına enerji verilemeyecektir. Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur. Müdürlüğümüze ait enerji kesinti ilanı yukarıda sunulmuştur. Gereğini bilgilerinize arz ederiz.

EŞME
01-07 Mayıs 2017 Tarihleri arasında 08:00-18:00 saatleri arasında yatırım ve tesis çalışması
yapılacağından, belirtilen gün ve saatlerde kısmi aralıklarla Uşak İli Eşme İlçesi Kula Caddesi, Vakkas
Ferit Caddesi, Yayla Sokak, Alaşehir Caddesi, Yeni Sokak, Manifaturacılar Caddesi, Hal Caddesinin bir
bölümü, 4009 Sokak, Çarşı Cami Sokak, Lonca Caddesinin bir bölümü, Kemer Caddesinin bir bölümü,
Mustafa Kemal Caddesinin bir bölümü, Görsel Caddesinin bir bölümü, İnönü Bulvarının bir bölümü,
Hastane Caddesinin bir bölümü, Fazlı Yöney Caddesinin bir bölümüne ve civarlarına enerji
verilemeyecektir.
Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji
verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.
Müdürlüğümüze ait enerji kesinti ilanı yukarıda sunulmuştur. Gereğini bilgilerinize arz ederiz.
Editör: TE Bilişim