AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Ramazan Bayramı nedeniyle verdiği mesajında, “Ramazan ayının rahmetini ve bereketini hep birlikte yaşadık. Bu zor zamanlar da, aramızda mesafeler de olsa, gönül bağlarımızı hiç koparmadık ve ihtiyaç sahipleriyle ekmeğimizi ve suyumuzu bölüştük. Ramazan ayının bu son 2 gününü de hayırlısıyla idrak ederek, bayrama kavuşmuş olacağız. Dini bayramlar, bizim için toplumsal anlamda büyük bir önem taşıyor. Rabbimizin nimeti olan Ramazan ve Kurban Bayramlarımız da sevgimizi ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Ramazan bayramına girmeden, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hatırlıyor ve onlara elimizden geldiği ölçüde katkılar sağlıyoruz. Bu iklimin yılın her döneminde yaşanmasını temenni ediyoruz” dedi. 

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Covid-19 nedeniyle bu yıl, Ramazan Bayramı’nda görüşmelerin uzaktan olacağını ve bunun sağlık için bir gereklilik olarak görüldüğünü dile getiren Mehmet Altay, “Sadece ülkemizde değil, dünya genelinde yaşanan bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Şu anda hastalığın her hangi bir ilacı veya aşısı yok ve bu nedenle çok daha fazla dikkatli olmalıyız. Önceki yıllarda, büyüklerimizi hatırlamamızın önemine sık sık vurgu yapıyorduk ve onları düşündüğümüz için mutlaka ziyaret edilmesini vurguluyorduk. Bu dönemde durum tersine döndü, büyüklerimizi düşünüyorsak, mümkün mertebe aramıza mesafe koymamızda yarar var. Bu günlerin de geçeceğini biliyoruz ve mübarek Ramazan Bayramı’nın bu zor zamanları aşmamız için bir vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Arada ne kadar mesafe olursa olsun, gönüllerimizin hep bir olduğunu ve ilelebet de böyle kalacağını biliyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm Uşaklı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu. 


 

Editör: TE Bilişim