Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!
    Uşak Belediyesi'nin revize ettiği, Milli Egemenlik Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı ve alanda bulunan eski Zabıta Müdürlüğü binasının tadilatına geçildi. 



    Uşak'ta ekonomik ömrünü tamamladığı gerekçesiyle, yaklaşık 2 ay önce, revizyon çalışmaları başlayan Milli Egemenlik Parkı'ndaki faaliyetler tamamlandı ve bölgedeki son kontrollerin yapımının ardından hizmete açılacağı öğrenildi. 



    Uşak Belediyesine bağlı ekipler, yaklaşık 25 yıl önce inşa edilen ve bakımsızlık nedeniyle ekonomik ömrünü tamamlayan Milli Egemenlik Parkı'nda, ışıklandırma, yürüyüş yolu, çimlendirme ve diğer çevre düzenlemesi işlemlerini tamamladı. Ayrıca parkın içine bir mescit ve şadırvan inşa edildi. Çalışmaların tamamlandığını ve daha önce Zabıta Müdürlüğü olarak kullanılan binanın tadilatına geçildiğini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizdeki park ve bahçelerin daha elverişli bir şekilde kullanımı için kapsamlı bir çalışma başlattık. Bu noktada ekonomik ömrünü tamamlayan ve vatandaşımızın tam anlamıyla kullanamadığı, Milli Egemenlik Parkı'ndaki yenileme çalışmalarımız bitti. Parkımızın gerekli peyzaj düzenlemesini tamamladık ve kısa bir süre sonra çimli alanlar ortaya çıkacak. Ayrıca buraya oturma alanları da yerleştireceğiz ve halkımıza konforlu ve huzurlu bir ortam sunuyoruz" dedi.

 

ÇAYZADE İÇİN ÇALIŞMA BAŞLIYOR
Daha önce Zabıta Müdürlüğü olarak kullanılan binanın tadilatına başladıklarını kaydeden Başkan Cahan, burada Çayzade markasının hizmet vereceğini belirtti. Cahan, "Çayzade markasını göreve geldiğimiz yıl oluşturduk ve şu anda 3 şubemizle hizmet vermekteyiz. Belediyemize ek gelir kaynağı olan Çayzade'nin 4'üncüsü Milli Egemenlik Parkı'na açacağız. Burada hastane ve diş hekimliği fakültesine tedavi amaçlı gelenlerin dinleneceği ve zaman geçireceği bir mekan oluşacak. Şimdiden ilimize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. 




 
Editör: TE Bilişim