Uşak Musiki Derneği 10. Yılını kutluyor

Uşak Musiki Derneği kuruluşunun 10. Yılını kutlamaya hazırlanıyor. Dernek başkanı Avukat Koray Atak, 28 Mart Cumartesi günü AKM’de, “10. Yıl Konseri düzenleyeceklerini açıkladı.

Bir avuç musiki sever Uşaklının kurduğu, “Uşak Musiki Derneği” kuruluşunun 10. Yılını büyük bir konser ile kutlamaya hazırlanıyor. Konserin Atatürk Kültür Merkezi (AKM) 1 nolu salonda 28 Mart Cuma günü saat 20.00 de düzenleneceğini açıkladı.

İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı

Başkan Atak, “Uşak Musiki Derneği 2015 yılı Bahar Etkinlikleri çerçevesinde; Uşak Belediye Başkanlığı ile müştereken düzenlediği “Uşak Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri” Derneğimizin 10.kuruluş yıldönümü münasebetiyle “10.Yıl Konseri” adı ile icra edilecektir”  bilgisini verdi.

Konserin,  28 Mart 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi 1 No.lu salonda düzenleneceğini kaydeden Atak, “Konserin saz ekibi; geçen yıl düzenlenen konserde olduğu gibi,  Konya  Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ud Sanatçısı Adnan Kılıçarslan yönetimindeki saz ekibi ve derneğimiz bünyesinde yer alan saz sanatçılarımızdan ibaret olacaktır” dedi.

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserleri seslendirilecek

Konserin içeriği hakkında da bilgi veren Atak, “           Konserde Türk Musikisinin değişik makamlarından eserler; koro ve solo şeklinde halkımızın beğenisine sunulacaktır.  Konsere; daha önceki yıllarda olduğu gibi yine yoğun bir ilgi olacağı kanaatindeyiz. Zira; 2014 yılı Ekim ayından bu yana; yağmur çamur demeden çalışmalarımıza katılan tüm Koro Üyesi arkadaşlarımıza; bizlere gerekli desteği veren ve çalışmalarımız sırasında gerekli yardımlarını esirgemeyen Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimize;  yine başta bizleri durup dinlenmeden çalıştıran ve bu günlere hazırlayan Koro Şefimiz Sayın Murat Şahintürk’e tüm üyelerimize ve koro üyelerine sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi bildirerek saygılarımızı arz ederiz”  diyerek tüm Uşak halkını konsere davet etti.

Editör: TE Bilişim