Uşak Belediyesi'nin otogar kavşağında başlattığı battı çıktı inşaatı nedeniyle, stadyum ve dikilitaş kavşağı arasındaki trafik yan yollarla sağlanacak. Uşak Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şantiye sahasını oluşturduğu otogar kavşağında, araç trafiğinin yan yollardan akmasını sağladı. Yüzde 99'u Uşak Belediyesi'ne ait olan UTAŞ tarafından inşa edilecek olan battı çıktı, yaklaşık 3 ay gibi bir süre içinde tamamlanacak. Battı çıktı inşaatı öncesi, trafiğin yan yollardan verilmesi, özellikle sabah ve akşam saatlerinde belli bir yoğunluğa neden oluyor. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Trafik akışını kesintisiz sağlamak ve can güvenliği için başlattığımız battı çıktı inşaatımız, 3 ay gibi bir sürede bitecek. Bu süre zarfında araç trafiğini yan yollarla sağlamak zorundayız" dedi.


KÖKLÜ ÇÖZÜMLER, RAHATTAN FEDAKARLIK EDEREK OLUR

Trafik, altyapı ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili aksayan konularda köklü çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Cahan, "Son başlattığımız battı çıktı inşaatı nedeniyle trafikte kısa süre aksamalar meydana geliyor. İster istemez bu durum, bazı sürücülerimizin şikayetlerine yol açabiliyor. Fakat burada ilimiz trafiğini daha akışkan ve güvenli hale getirmek için önemli bir çalışmaya imza atıyoruz ve bunun için belli bir süreliğine hep birlikte fedakarlık yapmak zorundayız. İlimizin sorunlarına köklü çözüm bulmak, rahattan belli noktalarda fedakarlık yaparak olur. Söz konusu inşaatların olduğu bütün kentlerde, bu tip durumlar kısa süreliğine yaşanmıştır. Uşak halkının rahatı için verdiğimiz kısa süreli rahatsızlıktan ötürü, anlayış bekliyoruz" dedi.


Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı

24 SAAT ESASIYLA ÇALIŞMA YAPILACAK

Battı çıktı inşaatının bir an önce bitmesi için çalışmaların beklenenden hızlı yapılacağını kaydeden Cahan, "İlimizdeki yollarımızı ve altyapıyla ilgili çalışmaları nasıl ki 24 saat esasıyla yapıyorsak, aynı özveriyi battı çıktı inşaatında da göstereceğiz. Normal süreden daha erken bitirmek için ekiplerimiz bütün enerjisini ortaya koyacak" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim