ALİ ARASLI/// Uşak polisi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle, bir süredir karantinada olduğu için evine gelemeyen Uşak’taki ceza infaz koruma memuresi Yadigar Akkol’un 5 yaşındaki oğlu Enes Kaan’ın doğum günü için bir sürpriz yaptı.


Uşak Cezaevinde görev yapan infaz koruma memuresi Yadigar Akkol, koronavirüs nedeniyle, izole ortamda kaldığı için; oğlu Enes Kağan’ın 5’inci yaş gününde, yanında olmadı. Yadigar Akkol’un oğluna bir sürpriz yapması için,  Uşak Kadınlar Kulübü’nden Hasibe Alpkaya Çırpıcı da destek oldu. Polis ekiplerinden, Enes Kaan için bir yaş günü kutlaması yapması talep edildi ve bu isteğe olumlu yanıt geldi. 

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

unun üzerine, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, babası Hulusi Akkol’la birlikte, Kemalöz Mahallesi 4. Barut Sokak’ta kalan Enes Kaan’a doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı. Motorize ekiplerle birlikte sokakta Enes Kaan için sirenler çaldı ve doğum günü şarkısı söylendi. Polis ekiplerine, mahalle sakinleri de eşlik etti ve polis ekiplerini alkışladı. 


Polis ekipleri, Enes Kaan’ın yaş günü pastasını, evinin önüne götürdü ve sosyal mesafeyi dikkate alarak, mumları üflemesi istendi. Oğlunun doğum günü için gösterilen özveriden dolayı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Enes Kaan’ın babası Hulusi Akkol, “Zorlu bir süreç yaşamaktayız ve umarım en kısa sürede, pandemi ortamından normale döneriz. Eşim görevi icabı, bir süredir eve gelmiyor ve oğlum da onu özlüyordu. Bugün doğum günü nedeniyle, ona güzel bir sürpriz hazırlandı ve çok mutlu oldu. Enes Kaan için en güzel hediye annesinin eve tekrar gelecek olmasıdır. Bu yoğun mesai ortamında, oğlumuz için buraya kadar gelen ve bize destek olan tüm polis ekiplerimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

​​​​​​

Editör: TE Bilişim