Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
 İHA / USAKPORT.COM // Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son dönemlerde artan bombalı eylemlerin ardından denetimlerini sıkılaştırdı ve gelen her ihbarı en ince detayına kadar değerlendirdi. Ekipler, gelen bilgiler ışığında yaptığı operasyonda PKK, KCK ve YPS ile bağlantılı olduğu iddia edilen 11 üniversite öğrencisini gözaltına aldı. Eylem hazırlığında olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaşları 20 ila 26 arasındaki 11 üniversite öğrencisini gözaltına aldı. Zanlıların polis sorgusunun ardından 2'si serbest bırakılırken, 9'u Uşak Adliyesi'ne sevk edildi. 

FYONKARAHİSAR’DA 33 IRAKLI KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI
 Afyonkarahisar’da, durdurulan bir otobüste Türkiye’ye kaçak yollarla girdikleri tespit edilen 33 Iraklı göçmen yakalandı.
Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, jandarma ekiplerinin Afyonkarahisar-Uşak karayolunda yol emniyet ve kontrol görevi yaptıkları sırada bir yolcu otobüsünü durdurdukları belirtildi. Otobüste yapılan incelemelerde Türkiye’ye yasa dışı yollardan girdiği tespit edilen 33 kişinin Irak vatandaşı olduğunu tespit eden ekiplerin, göçmenleri gözaltına aldıkları kaydedildi. Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören köyü yakınlarında yapılan uygulamada yakalanan göçmenlerin Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildikleri, otobüs firması şoförünün ise ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildiği aktarıldı.

Editör: TE Bilişim