Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
 Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, tarafından ev eşyası taşınan bir kamyonda, tayini çıkan bir savcının eşyaları arasına gizlenmiş 80 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.  Olayla ilgili iki kişinin tutuklandığı bir kişinin serbest bırakıldığı açıklandı.
Uşak'ta durdurulan bir kamyonda arama yapan polis, İzmir'e tayin olan bir savcının eşyaları arasına savcının bilgisi dışında  gizlenmiş 80 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Adana plakalı bir kamyonla ev eşyaları arasında kaçak ve bandrolsüz siagar taşınacağı ihbarı alan KOM ekipleri, Şeker Fabrikası karşısındaki arama noktasında bekledikleri kamyonu durdurdu.  Kamyonda bulunanların "Savcı beyin eşyalarını taşıyoruz" demesine rağmen aracı kontrol eden polis, ev eşyalarının arasına gizlenmiş, koliler halinde kaçak sigaraları buldu. Kemalöz Mahallesi pazaryerine götürülen kamyonda yapılan detaylı aramada, savcıdan habersiz eşyaların arasına gizlenen 80 bin paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi. Sigaralara el koyan polis, kamyonda bulunan H.D. (20), M.Ş.A. (27) ve M.A.'yı (24) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ş.A. ve M.A. tutuklandı. H.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Editör: TE Bilişim