Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
  Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan, binlerce Uşaklı tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın naaşı Uşak merkez Kemal Öz Mahallesi İbrahim Tahta Kılıç Caddesinde bulunan baba ocağında helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Yücetepe Camisi’ne getirildi. Şehit için yapılan askeri törene Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Milletvekili Mehmet Altay, CHP Milletvekili Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, protokol üyeleri, askeri erkan ve binlerce Uşaklı katıldı. Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın eşi Betül, İstanbul’da görev yapan doktor ağabeyi Murat, annesi Şükran ve babası Süleyman Şahan, naaşa ve şehidin fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin 6 aylık kızı İlke Ada ise, havanın yağışlı olması nedeniyle tören boyunca bir aracın içerisinde bulunduruldu.
Şehit Pilot Üsteğmen Şahan’ın naaşı, ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Fuat Altıntaş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Uşak Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: TE Bilişim