İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
USAKPORT.COM// Uşak’ta uzun zamandan beri devam eden sigorta pazarı belirsizliği son buldu. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yaptığı açıklamada, sigorta pazarı olarak adlandırılan pazaryerini, 4 Mayıs 2017 Perşembe günü yeniden hizmete açacaklarını söyledi. Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, pazaryerinde bir dizi altyapı çalışmasının yapıldığını belirterek, “Pazaryerimizde altyapı güçlendirildi ve daha önce oluşan kötü kokunun önüne geçildi. Pazaryerimizin üstyapıyla ilgili eksikleri de en kısa sürede bitecek ve 4 Mayıs 2017 Perşembe günü pazarımız tekrar hizmete açılacak” dedi.

CUMARTESİ GÜNÜ PERŞEMBE'YE ÇEKİLDİ
Uşak’ta daha önce tartışma konusu olan sigorta pazarındaki altyapı çalışmaları tamamladı. Uşak Belediyesi ekipleri, pazaryerinde daha önce oluşan kötü kanalizasyon kokusunun önüne geçmek için, altyapıyı güçlendirdi ve sigorta yokuşu olarak adlandırılan yolun yapımını tamamlandı. Sigorta pazarındaki altyapı çalışmalarının bitmesiyle, üstyapıda kalan eksiklerin giderilmesi için faaliyetler sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sigorta pazarının işlek bir merkez olduğunu ve 4 Mayıs 2017 Perşembe günü tekrar hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Daha önce cumartesi günleri açılan pazaryerinin, Kemalöz Mahallesi’ndeki pazaryeri nedeniyle Perşembe gününe alındığını kaydeden Başkan Cahan, “İki pazaryerimizi aynı gün açmak yerine, farklı günlerde faaliyete sokacağız. Bu sayede esnafımız hem perşembe, hem de cumartesi günleri faaliyet gösterecekler. Vatandaşımız da evinin yakınlık durumuna göre istediği pazara gidecek” dedi.

KÖTÜ KOKU İÇİN ÇALIŞMA YAPMAMIZ GEREKİYORDU
Sigorta pazarında oluşan kötü koku nedeniyle söz konusu çalışmanın yapılmasının zorunlu olduğunu kaydeden Cahan, “Özellikle akşam saatlerinde oluşan kötü kokudan bölgedeki vatandaşımız ve esnafımız rahatsız oluyordu. Burada çalışmaya başladığımızda, meseleyi çok farklı yönlere çekenler oldu.Biz burada altyapıyı güçlendireceğimizi ve pazarımızı açacağımızı taahhüt ettik. Belediye olarak sözümüzü tuttuk ve pazarımızı 4 Mayıs’ta tekrar hizmete sunacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim