Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hafta sonu, kentte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Cahan’a, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen’in eşlik ettiği incelemeler hakkında, bilgi notu ve fotoğraflar, usak.bel.tr adresi üzerinden basına ve kamuoyuna servis edildi. İlk olarak Dokuzsele Deresi Islah Projesi’yle ilgili çalışmaları yerinde gören Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sonrasında Alparslan, Yavuz Sultan Selim ve Batıkent Caddeleri ve Kuyucak yolu üzerindeki yol çalışmalarını inceledi.



Cahan son olarak, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi ve kent merkezi arasında alternatif bir ulaşım yolu olan bisiklet yolundaki faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Kış mevsiminden yavaş yavaş çıkıldığını ve baharın ilk sinyalleri vermeye başladığını belirten Başkan Cahan, sıcak havaların özellikle yol çalışmalarının hızlanması açısından önemli olduğuna değindi.



Ekiplerin farklı bölgelerde aynı anda çalışmalar yaptığını belirten Cahan, yıl sonuna kadar kentte bozuk yol bırakmayacaklarını ifade etti. Bisiklet yolunun üniversiteliler için önemli yararlar  sağlayacağını dile getiren Cahan, asfaltlama çalışması büyük oranda tamamlanan projenin yürüyüş için de kullanılacağını belirterek, “İlimizdeki önemli bir eksikliği daha gideriyoruz. Bisiklet yolu projesi sadece bisikletli üniversite öğrencilerine değil, aynı zamanda yürüyüş ve spor yapmak isteyen yayalara da yarar sağlayacak” dedi.




Öte yandan Başkan Cahan, çalışma yapan belediye personeline çeşitli ikramlarda bulundu. 
Editör: TE Bilişim