İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
            USAKPORT.COM/// Uşak Belediyesi'nin Ankara karayolu Sivaslı yol ayrımına inşa ettiği 3'üncü battı çıktılı köprülü kavşak, araç trafiğine açıldı. Köprülü kavşağı törenle hizmete açan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, en kısa sürede ihtiyaç duyulan noktalara yeni köprülü kavşaklar inşa edeceklerini ve kent merkezindeki trafiği daha rahat ve akışkan hale getireceklerini söyledi.



            Uşak Belediyesi, otogar ve stadyuma inşa edilen battı çıktılı köprülü kavşak projesinin 3'üncüsü Ankara karayolu üzerinde Sivaslı yol ayrımına uyguladı. Haziran 2017'de başlayan inşaatta ekipler dönüşümlü olarak görev aldı ve burada 5 metre derinlikte bulunan su kaynakları nedeniyle, fore kazık adı verilen kolonlar, yan yana halkalar şeklindeki bir yöntemle oluşturuldu.  



            Köprülü kavşakta aydınlatma diğer ikisinde olduğu gibi, lale figürlü ışıklarla sağlandı. Ayrıca kavşağın üst kısmında trafik ışıkları yerleştirildi ve kontrollü dönüş alanları inşa edildi. Asfaltlaması ve şerit çizgileri tamamlanan köprülü kavşak; Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Mustafa Dayıoğlu, İsmail Ünal ve Serdar Tuncer, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ile vatandaşların katıldığı bir törenle hizmete açıldı.



            İLK GEÇEN KAMYON ŞOFÖRÜNE HEDİYE VERİLDİ
            Şu anda ismi belirlenmeyen köprülü kavşaktan ilk geç kamyon şoförüne, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca sonrasında geçen bir otomobil sürücüsüne de battaniye, tarhana ve helva takdim edildi. Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, köprülü kavşak yapımının tamamlanmasından dolayı gururlu olduklarını ve araçların trafikte daha rahat hareket edeceğini söyledi. Kente yeni battı çıktılı köprülü kavşaklar kazandırma konusunda planlama faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden Cahan, "Burada ilk kazmayı vurduğumuz gün, daha dün gibi aklımızda. Bu tip yapıları ortaya koymak emek, özveri ve sabır işidir. Belediye ekiplerimiz, stadyum ve otogar kavşaklarında olduğu gibi ihtiyaç duyulan Sivaslı kavşağına da güzide bir eser kazandırmışlardır. Kavşağımız Allah'ın izni, ekiplerimizin gayreti ve halkımızın sabrı ile trafiğe açıldı. Yakın bir zamanda ihtiyaç duyulan kavşaklarda gerekli çalışmalarımızı yapacağız ve kent merkezinde trafiğin daha güvenli ve akışkan hale gelmesi için alternatif projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.



AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın da, 3'üncü battı çıktılı köprülü kavşağın Uşak halkına hayırlı olmasını dileyerek, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Öte yandan günün hatırası için toplu fotoğraf çekimi yapıldı.


 




 
Editör: TE Bilişim