Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Denizli yolu ayrımına yapılan 3'üncü battı çıktı inşaatında asfalt serimi safhasına kadar geldiklerini ve ekiplerin şu anda alt geçidin asfalt kısmının temel çalışmasını yaptığını söyledi.



Daha önce otogar ve stadyum kavşaklarına birer battı çıktılı köprülü kavşak inşa ettiklerini ve şu anda 3'üncü projeyi büyük oranda tamamladıklarını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Yeni geçidimizde asfalt serimi aşamasına geldik ve tüm fore kazıklarımızı çakarak sapa sağlam bir yapı oluşturuyoruz. Yakın bir zamanda battı çıktımızın altyolunu araç trafiğine açacağız ve üst kısımdaki çevre düzenlemesi de en kısa sürede tamamlanacak" dedi.



Kentteki trafik sorununu yapılan yatırımlarla çözeceklerini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şehirlerarası yolda meydana gelen trafik sorununu önemli bir ölçüde çözüme kavuşturacak projemizde ciddi bir ilerleme kaydettik. Kısa bir süre önce son fore kazığı çaktığımız battı çıktılı köprülü kavşağımızda şu anda asfaltlama aşamasına geçtik.  Hemen hemen yüzde 80’i biten battı çıktımızın alt kısmını kısa bir süre içinde bitirip, trafiğe açmayı düşünüyoruz. En kısa süre içinde de yan yollarını ve üst kavşaklarını tamamlayacağız ve eserimizi halkımızın hizmetine sunacağız.” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim