Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Koronavirüsle mücadele döneminde, Uşak Belediyesi’nin rutin hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Karaaağaç Mahallesi’ndeki Anıttepe mesire alanının bulunduğu bölgeye 700 sosyal konutun yapılacağını ifade etti.
Uşak Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele döneminde de, daha önce planlamalarını yaptığı çalışmaların takibini sürdürdüğünü belirten Başkan Mehmet Çakın, ulaşım, yol, pazaryeri ve diğer alanlarla ilgili faaliyetlerin devam ettiğini kaydetti. 
Uşak için kentsel yenileme alanlarına önem verdiklerini kaydeden Başkan Çakın, Hacıkadem, Karaağaç ve Dikilitaş mahallelerinin bir kısmını içeren, Anıt Tepe’nin hemen yanı başında bulunan 2 milyon 700 bin metrekarelik bölge için gerekli çalışmaların sürdüğünü ifade etti. 
Bölge için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın görüşü doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerekli onayı verdiğini belirten Başkan Çakın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayı ile 2 hafta önce resmi gazetede bilgilendirme yapıldı ve bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi. Burada Uşak için 700 sosyal konutun yapılacağı bir bölge planlandı. Aynı zamanda bu alanın diğer bölgelerini de çeşitli ticari ve konut alanları olarak planlamasını yapacağız” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim