Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
AK Parti Uşak İl ve ilçe teşkilatları, bir süredir TSK’nın Afrin’de devam ettirdiği, ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna destek ve Çanakkale’de diğer tüm cephelerde şehit düşen askerlerimizi anmak için bir yürüyüş yapacak. 23 Mart 2018 Cuma günü, saat 17:30’da Uşak Belediyesi’nin önünden başlayacak yürüyüş, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na kadar bayraklarla sürecek.

Yol boyu vatandaşa bayrak hediye edeceklerini belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, yürüyüşe tüm Uşak halkının davetli olduğunu söyledi. Türkiye’nin son yıllardaki, siyasi, ekonomik ve diğer alanlardaki gelişmelerle, büyüdüğünü ve küresel ölçekte söz sahibi olduğunu söyleyen Mehmet Çakın, Afrin operasyonunun terörle mücadele ve bölgedeki halkın emperyalizmin kıskacından kurtulması için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

 Zeytin Dalı operasyonuna destek için Uşak’ta yapılacak yürüyüşün anlamlı olduğunu kaydeden Çakın, “Devletimiz sadece kendi vatandaşını değil, dünya genelindeki tüm mazlum ve mağdurları düşünen bir politika izlemektedir. Bu anlayışla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan Zeytin Dalı operasyonu, bölgemizin terörden temizlenmesi ve sınırımızın daha güvenli hale gelmesi için önem taşımaktadır. Bu hafta aynı zamanda Çanakkale’de bu topraklar için canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi de anıyoruz. Hem Afrin operasyonuna destek, hem de Çanakkale ve diğer tüm cephelerde bu memleket için şehit düşen askerlerimizi yad etmek için bir yürüyüş yapacağız. Cuma namazının hemen akabinde başlayacak olan yürüyüşümüze, tüm Uşak halkını davet ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim