Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
USAKPORT.COM // Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, film gibi bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Edinilen bilgiye göre önceki gece, terör örgütlerine finans amaçlı kullanıldığı bildirilen uyuşturucu sevkiyatı, kent girişindeki kontrol noktasında, bir aracın durmasıyla fark edildi. Güre girişinde polis ekipleri tarafından fark edilen 4 kişiden 2'si ormanlık alana kaçtı ve araçta kalan 2 kişi de köy içine doğru hareket etti. 

Polis ekipleri ormanlık alana yaya olarak kaçan 2 zanlı ile birlikte onlara yardım eden 3 kişiyi yakalandı. Ayrıca köy içine araçla giden diğer 2 zanlı da kısa süre içinde yakayı ele verdi. Zanlıların kullandığı araçta yapılan aramada bin adet uyuşturucu nitelikli hap ve 8,5 gram bonzai maddesi ele geçirildi. 
Zanlılar, İ.G. (26), A.K. (24), M.Y. (24), T.A. (23), R.Ç. (23), A.Ç. (22) ve B.Ç. (23)  gözaltına alındı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

 
Editör: TE Bilişim