Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Uşak’ta köprülü kavşaktan süratle çıkan otomobil, yolun sağında otobüs bekleyen 3 kişiye çarptı ve kazada hayatını kaybetti.

Uşak'ta alkollü olduğu belirlenen sürücü, durakta bekleyen 3 kişiye çarptı ve kazada 3'ü de hayatını kaybetti.
Uşak’ta köprülü kavşaktan süratle çıkan otomobil, yolun sağında otobüs bekleyen 3 kişiye çarptı ve kazada hayatını kaybetti. 
Korkunç olay bugün sabah 8:40 sıralarında, Selçuklu Köprülü Kavşağı’nın bulunduğu bölgedeki Uşak Belediyesi ek binasının önünde meydana geldi. Ankara istikametine giden ve İ.Y.’nin kullandığı, 59 HD 971 plakalı araç, Selçuklu Köprülü Kavşağı’ndaki sol şeritten aniden yolun sağına geçti. Bu esnada, otobüs durağı olarak kullanılan yolun en sağında bekleyen 3 kişiye çarpan otomobil, çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 200 metre savruldu. Kazada otomobilin çarptığı 3 kişiden 1’i, istinat duvarının arka tarafında bulunan tren yoluna savruldu. Olayda hayatını kaybedenlerden 1’inin; Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak kullanılan ek binada çalışan, güvenlik görevlisi Zafer Karakaya, Halil Doğan ve Ramazan Tokuş olduğu tespit edildi. 

ARACI BIRAKIP UZAKLAŞTI VE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI
Kazaya neden olan İ.Y.’nin kullandığı aracın ön kısmı tanınmaz hale geldi ve otomobilin arka camı kırıldı. Görgü tanıkları İ.Y.’nin kazadan sonra olay mahallinden ayrıldığını belirtti. Kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanan İ.Y.’nin alkollü olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen Uşak Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yalçın, yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ
Öte yandan kaza nedeniyle trafikte uzun süre aksamalar meydana geldi. Selçuklu Köprülü Kavşağı’nın tam çıkışında meydana gelen kaza nedeniyle, aniden duraklamak zorunda kalan bazı sürücüler zincirleme bir trafik kazasına sebebiyet verdiler. 64 AV 423, 34 BTM 045, 34 EE 9716 ve 64 AAZ 044 plakalı araçlar, zincirleme kaza nedeniyle maddi hasar gördüler. Zincirleme kazaya anında müdahale eden polis ekipleri, trafiğin aksamaması için olayı fotoğrafladılar. 
 
Editör: TE Bilişim