Uşak'ın işlek caddesi İsmetpaşa Caddesi'nde görevli bekçilere mukavemet uyguladığı belirtilen zanlı, gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Uşak'ın işlek noktası İsmetpaşa Caddesi'nin Titiroğlu Parkı civarında bıçaklı kavga çıktı.

Olay yerindeki görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, kimliği henüz belirsiz bir kişi, genç bir vatandaşa elinde büyükçe bir bıçakla saldırmak istedi. O sırada bulundukları bölgedeki binanın camından başka bir vatandaşın pompalı tüfek doğrultuğu ve olaya bekçilerin müdahale etmek istediği ifade edildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, elinde bıçak olan zanlı, bekçilere mukavemet uyguladı ve bunun üzerine bölgeye takviye güç istendi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, güvenlik çemberi oluşturdu ve saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay yerinde yaşananlardan korkan ileri yaştaki bir vatandaş da 112 ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. 

UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar! UMPAŞ'tan çıkarılan seramik işçileri 4 yıldır tazminatlarını alamadılar!

Editör: TE Bilişim