Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
USAKPORT.COM/// Uşaklı vatandaşların sosyal medya ve basın ve yayın organlarına e-posta yoluyla sık sık eleştirilerde bulunduğu 1 yıllık asfaltların kaldırılıp, tekrar atılmasıyla ilgili Belediye Başkanı Nurullah Cahan bilgi verdi. 



Son olarak Ünalan Mahallesi’nde, Küçük Çarşı olarak adlandırılan bölgedeki yolun asfaltının sökülüp, tekrar atıldığını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşın eleştirisinin yerinde olduğunu belirterek, “Halkımız 1 yıl önce yapılan yolun neden durduk yerde söküldüğünü ve bunun belediyeye külfet getirdiğini düşünüyor. Ben belediye başkanı olmasam ve vatandaşın gözüyle baksam aynı eleştirileri ben de yöneltirdim. Sadece Ünalan Mahallesi’nde değil, diğer bölgelerde de zaman zaman aynı şikayetleri ve eleştirileri alıyoruz. Şunun altını çizmek istiyorum, ilimizde atılan bütün asfaltlar ve parke taşlı yollar, garanti kapsamında inşa ediliyor. Eğer her hangi bir bozulma veya yıpranma durumu söz konusu olursa bunun bedelini işi yüklenen firma yapıyor. Belediyenin kasasından çıkan her hangi bir ekstra maliyet söz konusu değil” dedi. 



Söz konusu garanti uygulamasının belediyenin şirketi olan UTAŞ için de geçerli olduğunu dile getiren Başkan Nurullah Cahan, şöyle söyledi: “Eğer hatayı UTAŞ yapmışsa onlar da karından ödün vererek oluşan hasarı garanti kapsamında yapıyor. Küçük Çarşı’daki yolu yapan, ilimizdeki başka bir özel şirketti ve yolun altında oluşan çökmelerden dolayı asfaltın zedelendiğini fark ettik. İlgili şirketle görüşüp, yolun temelinin tekrardan oluşturulup, asfaltın atılmasını talep ettik. Yolumuz daha sağlam bir şekilde yeniden yapıldı”.
 
Editör: TE Bilişim