Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
Kış şartlarında karayolları ulaşımının aksamaması için ekip ve ekipmanları her anlamda hazır eden Karayolları 25’inci Şube Şefliği’nde, sezon açılışı nedeniyle kurban kesildi.  Burada kısa bir açıklama yapan Karayolları 25’inci Şube Şefi Tuncay Günay, tüm ekiplerin ulaşımın aksamaması için büyük bir özveri ile çalışacağını belirtti. 



Buzlanma ve gizli buzlanma, kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda 24 saat esasına göre çalışacaklarını söyleyen Tuncay Günay, “Uşak’ta faaliyet gösteren özverili ve vatandaşın menfaatini düşünen bir ekibimiz var. Kış dönemi için tüm ekipmanlarımızı da hazırladık ve bu sezonda ulaşımın aksamaması için canla başla çalışacağız. Ekiplerimiz sürekli teyakkuzda ve sahada olacaklar. Bizler ulaşımın devamlılığının önemini biliyoruz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Çünkü; eğitimin, sağlığın, güvenliğin, ticaretin ve sosyal hayatın devamlılığı için ulaşım olmazsa olmazdır” dedi. 


Sürücülerin zorlu kış şartlarına hazırlıklı olmasını tavsiye eden Tuncay Günay, kış lastiği, zincir ve diğer ekipmanların araçlarda bulunmasını gerektiğini belirterek, “Ayrıca araçların periyodik bakımları mutlaka yaptırılmalıdır. Huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapması için her zaman tedbirli olunmalı” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilişim