Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
Uşak’ta yanında bulunan araçla çarpışmamak için virajı alamayan işçi servisinde bulunan 13 kişi yaralandı ve 1 kişi hayatını kaybetti. 
Bugün, saat 16.30 saralarında, eski Gediz ulu yoluna bağlanan Şehit Mehmet Özen Sokak’ta meydana gelen kazada, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan Mustafa Erfidan hayatını kaybetti. 



Edinilen bilgiye göre, SMS Tekstil’in işçi servisi olduğu belirtilen ve Nuri İmren’in sevk ve himayesindeki, 64 S 0111 plakalı servis aracı, Dikilitaş üzerinden eski Gediz yoluna bağlanan Şehit Mehmet Özen Sokak’taki yokuşta, Refik Konay’ın kullandığı 03 LL 934 plakalı otomobille aynı istikamete doğru ilerlerken,  hafif bir çarpışma sonucu, yolun kenarında bulunan bir evin duvarına doğru savruldu. Savrulmanın etkisiyle yan yatan servis aracında bulunan 14 kişi yaralandı ve sürücü Nuri İmren de aracın içinde sıkıştı. 



Sıkışma nedeniyle, itfaiye, 112 ve AKS ekipleri olay yerinde kurtarma çalışması başlattılar. Diğer yaralılar ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı ve burada tedavi altına alındılar. Ekipler, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından, aracın içinde ayakları sıkışan sürücü Nuri İmren’i çıkardı ve 112 ekipleri yaralıyı, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına aldı. 



Kurtarma çalışması esnasında, daha önce hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Mustafa Erfidan’ın hayatını kaybettiği haberi geldi. Olayda yaralanan bazı yaralıların durumunun ağır oldukları ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Yetkililer olayla ilgili detayların soruşturmanın sonunda belli olacağını bildirdi. 
 
Editör: TE Bilişim