Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı
USAKPORT.COM ÖZEL///

Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz ve son 2 kazada 5 kişinin hayatını kaybettiği Kızılcasöğüt göleti için ilk adım atıldı. Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir’in konuyla ilgili somut adımlar atılacağını açıklamasının ardından, göletin yapımını üstlenen Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileri, bölgede inceleme yaptı ve alınacak güvenlik önlemlerini, Kızılcasöğüt Belde Belediye Başkanı Güngör Oral’la görüştü. Kızılcasöğüt göleti çevresinde saha incelemesi yapan yetkililer, burada alınacak yol güvenlik tedbirleri için neler yapılacağını yerinde inceleyerek istişare ettiler.



Gölet çevresinde alan inceleme çalışması hakkında bilgi veren Kızılcasöğüt Belde Belediye Başkanı Güngör Oral, “DSİ 23.Şube Müdürü Hasan Cenk Çetin ve Dursun Aksu,Karayolları 25'inci Şube Şefi Tuncay Günay bizleri ziyarete gelerek kendileriyle kasabamız göleti çevresinde alınacak güvenlik önlemleri hakkında istişare gerçekleştirdik , incelemelerde bulunduk. Umarım önümüzdeki günlerde buradaki çalışmalar nihayete erer ve bu sayede bir daha üzücü olaylar yaşanmaz. Kızılcasöğüt Belediyesi olarak halkımızın can ve mal güvenliği için bize düşen neyse yapmaya her zaman hazırız. Bu noktada gerekli hassasiyeti gösteren Sayın İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir’e ve DSİ’nin kıymetli yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.



 
Editör: TE Bilişim