Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
 Uşak süren FETÖ/PDY kapsamındaki soruşturma kapsamında geçen hafta gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen toplam 16 şüpheliden 10’u tutuklandı. 
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Fethullahcı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması”na yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, geçen hafta içinde TEM ve KOM şube ekipleri tarafından gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen aralarında öğretmen, işadamı, sağlıkçıların bulunduğu toplam 16 şüpheli hakkında karar verildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden; F.M. V., E. K., A.T., E. T., Y. Y., M.A., M.E.F., H. E., M. M., ve M. C., “terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek” iddiasıyla tutuklandı. Mahkeme 6 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
 
Editör: TE Bilişim