Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
Uşak Belediyesi ve Türk Telekom, kentte internetin daha hızlı kullanılması için altyapı yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde fiber optik kablo bağlantısı için ilk adım atıldı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, altyapının sağlanması için kazı izni verdiklerini belirterek, işlemlerin ardından internet hızının 100 megabite kadar yükseleceğini söyledi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türk Telekom ve belediye ekiplerinin işbirliği ile yenilenen internet altyapı çalışmalarını inceledi. Kurtuluş Mahallesi’ndeki ilk fiber optik kablo bağlantısını Türk Telekom Uşak İl Müdürlüğü yetkilileriyle gerçekleştiren Başkan Cahan, burada faaliyetler hakkında kısa bilgi verdi.



Türk Telekom ve Uşak Belediyesi’nin ortak bir çalışmayla internet hızını 100 megabite yükselteceğini kaydeden Cahan, “Ortak akıl ile ilimizin hem alt yapısını, hem üst yapısını hem de teknolojik yapısını yeniliyoruz. Ben bu çalışmaları özveri ile yapan, 24 saat ile yetinemeyip 25 saate çıkan bir çalışma ile internet ve elektronik alt yapıyı en üst seviyeye çıkartan il müdürlüğü çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada yaptıkları işlem sayesinde artık internet erişim daha hızlı ve kolay olacak. Boyutu büyük dosyaların indirilme işlemi kısa sürede gerçekleşecek” dedi.




 Öte yandan Cahan, Türk Telekom Uşak İl Müdürlüğü ekiplerinden bölgedeki çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.


 
Editör: TE Bilişim