Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Uşak Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu, kentteki bir inşaatta, bir köpeğe tecavüz edildiğini ve bu durumu kınadıklarını söyledi. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapacağını duyuran Uşak Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu, basın ve yayın kurumlarına basın toplantısı davetini şu şekilde yaptı: “Bugün Uşak ilimizde gerçekleşen köpeğe tecavüz olayı ile  ilgili basın açıklamamız saat 17.00'a  alınmıştır”.  Avcu bir önceki basın davetinde, "Bu gün ilimizde bir ilk okulun karşısındaki inşaatta gerçekleşen köpeğe tecavüz olayıyla ilgili basın açıklaması yapılacaktır. Konuya duyarlılık göstererek bizi yanlız bırakmayacağını düşündüğüm değerli basın mensubu arkadaşlarımı bu gün saat 17.30 da kliniğe davet ederim" ifadelerini kullandı. Uşak Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililer ise, konuyla Savcılık soruşturmanın ardından müdahil olacaklarını ifade ederek, "İl Tarım Müdürlüğü ekipleri tutanak için gittiler. Olay savcılığa da intikal edecek. Tecavüz edildiğine dair örnek alınmış. Köpek üzerinde sperm örneği var ve bu konuda biz devreye gireceğiz" dediler. Öte yandan olayın Atatürk Mahallesi’ndeki bir inşaatta yaşandığı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.  
 
Editör: TE Bilişim