Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) içinUşak Belediyesi tarafından okullarda dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvim çerçevesindeCumartesi günüTürkiye genelinde yüz binlerce öğrenci Liselere Geçiş Sınavı’nda ter dökecek.Öğrencilerin, gelecek hedeflerinde önemli bir basamak olan ve ciddi tedbirler altında yapılacak olan LGS için Uşak’ta hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.Sağlık tedbirleri kapsamında, Uşak merkezinde yer alan ve sınavın yapılacağı okullardan 33’ü Uşak Belediyesi tarafından steril hale getirildi.

HİÇBİR DETAY ATLANMADI

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olay çıktı! 1 kişi yaşam savaşı veriyor! Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olay çıktı! 1 kişi yaşam savaşı veriyor!

Uşak Belediyesi’ne bağlı ekipler, sosyal mesafe kurallarının uygulanacağı ve il merkezinde toplam 4 bin 489 öğrencinin yer alacağı sınav için,okul giriş-çıkış noktalarında, bahçelerde, koridorlarda,sınıflarda ve lavabolarda25 personel ile detaylı bir temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Ekipler hiçbir detayı atlamadan hem sınava girecek adaylar için hem de eğitimciler, güvenlik güçleri ve adaylarla birlikte gelecek veliler için okullarda sağlık koşullarına uygun bir ortam hazırladı.

Editör: TE Bilişim