Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
USAKPORT.COM// Uşak’ta işlek caddelere mantar gibi lüks kafeteryalar açılmaya başladı. Her gün bir yenisi açılan kafeteryalar zincirleri, istihdama kayda değer katkı sağlamadığı gibi trafikte ciddi aksaklıklara neden oluyor.

Atapark çevresindeki kafeteryaların müşterileri, araçlarınıo çoğu zaman çift sıra şeklinde park ediyorlar. 100 metre yürümeye üşenen ve görgüsüzce otomobili girdiği mekanın tam önüne park edenler yüzünden çoğu zaman otobüs durakları gözden kayboluyor. Halk otobüsleri yolcu indirip bindirmede sıkıntı çekiyor. Yola taşan ve 1 şeridi kapatan otomobiller, akşam iş çıkışında yoğun trafiğe neden oluyor.

Atapark’ın yanı sıra Kemalöz Mahallesi 1. Pırlanta sokak üzerinde de yeni mekanlar açılmaya başlandı. Yeni mekanların en büyük zararı trafiğe oldu. Araçların kavşak önlerine park edilmesi, akşam saatlerinde sürücülere güç anlar yaşatıyor.

Vatandaş, bu tip mekanların önüne araç parkını engelleyen dubaların konmasını istiyor.
Editör: TE Bilişim