Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı

İmar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek, yapı kayıt belgesiyle vatandaşın imar sorunlarını çözmeyi amaçlayan ‘İmar Barışı Kanunuyla’ ilgili mahalle ve köy muhtarlarına bilgilendirme toplantısı Vali Salim Demir, başkanlığında, Özmerkez İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya Vali Salim Demir’in yanı sıra Vali Yardımcıları Sait Topoğlu ve Ömer Kalaylı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk, Mahalli İdareler İl Müdür Vekili Musa Erkol ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. 
 
İmar Barışı’nın önemli olduğunu ve muhtarların vatandaşa konuyu birebir aktarması gerektiğine, dikkat çeken Vali Salim Demir, “8 Haziranda başlayıp 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan bu süreçte kanunun ne olduğunu, nerelerin kapsama alanına girdiğinin iyi öğrenilmesi gerekiyor. Bu kapsamda bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi. 
 
Vali Salim Demir’in konuşmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar ve Planlama Şube Müdürü Ferdi İlan tarafından İmar Barışı Kanunu ile ilgili sunum gerçekleştirildi.
Editör: TE Bilişim