BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 2018 Yılı Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında "Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması" gerçekleşti. Kızlar kategorisinde 14-17 yaş grubunda “Periha Dağdagül” birinci, “Periha Somacı” ikinci ve “İsmunur Kayta” üçüncülüğü elde ederek dereceye girdiler. Aynı yaş grubunun Erkekler kategorisinde ise “İsa Genez” birinci ve “Volkan Eyi” ikinci oldu. 18-25 yaş grubunun kızlar kategorisinde “Gülnur Şenal” birinciliği, “Beyzanur Aygören” ikinciliği ve “Emine Beyza Gülgör” üçüncülüğü elde etti. 
Erkekler kategorisinin 18-25 yaş grubunda “Mehmet Zara Öngenç” birinci, “Alihan Yasar” ikinci ve “Mehmetkan Uysal” üçüncülük derecesine girdi. 
Yarışmada dereceye giren katılımcılar başarı belgesi ve madalyayla ödüllendirildiler. her kategoride birinciliği kazanan gençler ise 18 Nisan’da İzmir’de gerçekleşecek olan Bölge Şiir Okuma Yarışmalarında Uşak’ı temsil edecektir. 
 
Editör: TE Bilişim