Uşak'ta 4 gün boyuncu soğuk, yağışlı ve karlı haa bekleniyor...

Bölgemizin (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) Perşembe gününden (17.03.2022) itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın Perşembe gününden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bölgemize bağlı şehirlerde önümüzdeki günlerde beklenen hava durumları şu şekildedir:

Afyonkarahisar : Yağışların Perşembe (17.03.2022) gününden 21.03.2022 Pazartesi gününe kadar kar şeklinde olması, sıcaklıkların ise mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

Uşak : Yağışların Perşembe (17.03.2022) günü kar ve karla karışık şeklinde olması bekleniyor. Devam eden günlerde ise genellikle parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin altında seyretmesi tahmin ediliyor.

Denizli : Perşembe günü (17.03.2022) yağmur, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Devam eden günlerde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, sıcaklıkların mevsim normallerinin altında olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı : 17.03.2022 06:00 - 21.03.2022 18:00

Değerlendirmeyi Yapan Merkez:

Meteoroloji 5.Bölge (Afyonkarahisar) Müdürlüğü

Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM)                                                  

Editör: TE Bilişim