Uşak'ta soğuk ve yağışlı hava 1 hafta devam edecek. İşte Meteorolojiden gelen son uyarı:

Bölgemizin (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) bugünden (07.03.2022) itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk hava nedeniyle hafta boyunca azalarak mevsim normallerinin 6 ilâ 10 derece altına düşeceği tahmin ediliyor.

Genellikle bugün bölge genelinin yağmur ve sağanak, Salı gününden itibaren ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Bölgemize bağlı kentlerimizde önümüzdeki günlerde beklenen hava durumları ile sıcaklık değerleri şu şekildedir:

Afyonkarahisar : Yağışların, bugün ve yarın aralıklarla yağmur ve karla karışık yağmurlu, 09.03.2022 (Çarşamba) günü  kar şeklinde olması, kar yağışının hafta boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 0 ilâ 2 derece dolayında olması bekleniyor.

Uşak : Yağışların, bugün ve yarın aralıklarla yağmur ve karla karışık yağmurlu, 09.03.2022 (Çarşamba) günü  kar şeklinde olması, kar yağışının hafta boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 2  ilâ 5 derece dolayında olması bekleniyor.

Denizli : Yağışların, bugün ve yarın aralıklarla yağmur ve karla karışık yağmurlu, 09.03.2022 (Çarşamba) günü  yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması, karla karışık yağmur ve kar yağışının hafta boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 3 ilâ 7 derece dolayında olması bekleniyor.

Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı : 07.03.2022 15:00 - 14.03.2022 12:00

Değerlendirmeyi Yapan Merkez:

Meteoroloji 5.Bölge (Afyonkarahisar) Müdürlüğü

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM)

Editör: TE Bilişim