20 Haziran Cumartesi günü, yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) nedeniyle, saat 9:00 ve 15:00 saatleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle, Uşak’taki pazaryerlerinin günlerinde geçici olarak değişiklik yapıldı. Buna göre Cumartesi günü açılacak olan Kemalöz, Şekerevleri ve Halk Konutları pazarlarının, yarın (19 Haziran 2020 Cuma) açılacağı ifade edildi. Konuyla ilgili Uşak Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Cumartesi günü uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, sizlerin mağduriyet yaşamaması adına pazar yerlerimiz için bir düzenleme gerçekleştirdik. Yalnızca bu haftasonu için, Şekerevleri, Halk Konutları ve Kemalöz Pazarlarımız Cumartesi yerine Cuma günü açık olacaktır. Kemalöz Mahallemizdeki pazar yerimiz otopark bölümünde hizmet verecektir”.

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KARARI ALINDI

27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Editör: TE Bilişim