Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
Uşak Belediyesi ekipleri, Denizli karayolu üzerinde bulunan TEDAŞ binasının bulunduğu bölgeye 20 metre çapında bir döner kavşak inşa ediyor. 

Bölgede yoğun bir şekilde devam eden ve zaman zaman aksamalara neden olan mevcut yolu daha verimli hale getireceklerini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kavşak düzenlemesi ile Denizli yolu üzerinden gelen araçlar, İbrahim Tahtakılıç caddesine ve aynı zamanda İzmir-Ankara karayoluna direk bağlanacaklarını söyledi. 



    Bir süredir Uşak-Sivaslı ve Denizli karayolu üzerinde devam eden yol çalışması, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Uşak Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülüyor. Yol üzerinde sürücülerin sıkıntı yaşadığı bölgeleri tespit eden Uşak Belediyesi ekipleri, TEDAŞ önünde bulunan bölgede yol genişletme ve 20 metre çapında bir döner kavşak inşa etmeye başladı. Çalışmaların sonunda kavşak üzerine trafik ışıkları ve yön levhalarının dikileceği ve diğer yollara giriş için bağlantının oluşturulacağı bildirildi. 


    
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Cahan, kentte trafiğin güvenli ve mevcut durumdan hızlı akması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Söz konusu kavşağın alternatif bir bağlantı olacağını söyleyen Cahan, “İbrahim Tahtakılıç caddemiz ve İzmir-Ankara karayolumuz yoğun olarak kullanılıyor. Bu yolların kesiştiği bölgelerden biri de Denizli karayolumuzdu. Fakat bugüne kadar bu bölgede her hangi bir çalışma olmadığı için sürücülerimiz bu seçenekten mahrumdu. Şimdi bölgeye geniş bir döner kavşak yapıyoruz ve tüm yönleriyle tamamlandığında bölgedeki ulaşımdaki sıkıntıların birini çözmüş olacağız” dedi. Cahan, ekiplerin bölgedeki çalışmayı kısa sürede tamamlayacağını sözlerine ekledi. 


 
Editör: TE Bilişim