Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Uşak Valiliği terörle mücadele hakkında açıklamalarda bulundu. Uşak Valiliği resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizde faaliyet gösteren terör örgütleri, mevcut amaç ve faaliyetlerini halen kesintisiz sürdürmekte ve taşıdıkları eylem potansiyelini her fırsatta fiiliyata geçirmeyi amaçlamaktadır. Terör örgütlerinin gerçekleştirdiği saldırılar göz önünde bulundurularak vatandaşlarımıza yönelik her türlü terör saldırılarının önlenmesi ve terör örgütlerinin önemli finans kaynağı olan kaçakçılığın engellenmesi amacıyla Valiliğimizce titiz bir şekilde çalışmalar sürdürülmektedir”.  24 saat esasına göre şehir giriş ve çıkışlarında arama ve yol uygulamaları yapılmıştır Açıklamada, şu bilgilerde paylaşıldı: “Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımızla müşterek olarak 19.08.2016-21.09.2016 tarihleri arasında 24 saat esasına göre şehir giriş ve çıkışlarında arama ve yol uygulamaları yapılmıştır. Yapılan bu uygulama sonucunda; 232.824 şahsın GBT, 30.829 aracın trafik yönünden sorgulama ve denetimleri yapılmış ve çeşitli suçlardan (FETÖ, PKK, Hizbullah terör örgütüne üye olmak, uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, yağma, cinsel istismar, kasten yaralama, borçlunun ödeme şartının ihlali vb.) haklarında yakalama kararı verilen ve gözaltına alınan (331) şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. Trafik yönünden kusurlu görülen araçlara muhtelif maddelerden cezai işlem uygulanmıştır”.

YAPILAN ARAMALARDA NELERİN ELE GEÇİRİLDİĞİ AÇIKLANDI

Uşak Valiliği, ele geçirilen yasa dışı mataryellerle ilgili şu rakamları verdi: 298.810 paket kaçak-bandrolsüz sigara, 3 kilogram hint keneviri, 2 adet uyuşturucu nitelikli hap, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve (32) adet fişek ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Editör: TE Bilişim