Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi’nin trafikle ilgili yaptığı ve takipçisi olduğu yatırımların tamamlanıyor. Otogar battı çıktısını yüzde 95 oranında bitiren Uşak Belediyesi, yakın bir zaman içinde Dikilitaş ve Kemalöz Mahallesi’nde bağlantıyı sağlayacak olan köprülü kavşağı da trafiğe açmaya hazırlanıyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dikilitaş köprülü kavşaklarının etek yollarının tamamlandığını ve şu anda sahadaki alanda son düzenlemelerin yapıldığını söyledi.



Köprülü kavşağın tamamlanmasıyla Uşak OSB ve üniversiteye hizmet veren personel servislerinin ve uzun yol araçlarının yol açtığı tıkanmaların çözüleceğini kaydeden Nurullah Cahan, “Kentimizin kuzey ve güneyini bir birine bağlayacak olan bu köprülü kavşak sayesinde, önemli ölçüde bir rahatlama olacak. Sürücülerimiz kavşakta uzun süre bekliyor ve gidiş gelişlerde sıkıntılar yaşıyordu. Şimdi sorunları büyük ölçüde çözmüş bulunuyoruz. Köprülü kavşağımızda çalışmalar devam ediyor. Şu ana kadar yaklaşık yüzde 90 civarında yapım tamamlandı. Sadece çevre düzenlemesi ve köprülü kavşaktaki güvenlik önlemleri kaldı. Ekiplerimizin beklenenden daha hızlı çalışarak yatırımı en kısa sürede teslim edeceklerini umuyoruz” dedi.



BİZE DÜŞEN MİLLİ VAZİFELERİN FAZLASINI YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Otogar battı çıktısının yüzde 95 seviyesinde tamamlandığını kaydeden Cahan, “15 Temmuz darbe girişiminde şehit verdiğimiz Mehmet Çetin’in ismini otogar kavşağında yaşatacağız.Uşak Belediyesi olarak, milletimizi ve vatanımızı her zaman koruyacağız. Hizmetlerimizin hiçbirini aksatmadan bize düzen milli vazifelerimiz neyse yerine fazlasıyla getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim