Uşak Belediyesi, kent merkezindeki bazı yol güzergahlarında, araç trafiği için yön değişikliğine gidildiğini duyurdu. Uşak İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karara göre, yaklaşık 5 yıldır Uşak Belediyesi istikametinden Salı pazarına doğru kapalı olan trafik akışının tekrar başladığı bildirildi. Uşak Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kentteki bazı yol güzergahlarında değişikliğe gidildi. Buna göre Eski Gediz yoluna bağlantısı olan Mimar Sinan Caddesi (Mende pazarı yolu) üzerindeki trafik yönü, İl Müftülük Binasına doğru değiştirildi. Ayrıca Uşak Belediyesi istikametinden gelip, 1 Eylül İlköğretim Okulu’ndan sadece Zübeyde Hanım’a dönüş yapan araç sürücülerinin artık, Salı Pazarı yönüne de ilerleyebilecekleri bildirildi. Uşak Belediyesi’nin yaptığı duyuruya göre kentteki yön değişiklikleri şöyle:

-Ünalan Mahallesi Barbaros Cadde’nin Eser Sokak ile Zübeyde Hanım Caddesi arasındaki kısmı, 1 Eylül İlköğretim Okulu’ndan Salı Pazarı istikametine,

Eşme'deki cami açılışında Vali ve vekil, başkana övgüler dizdi! Eşme'deki cami açılışında Vali ve vekil, başkana övgüler dizdi!

-Mimar Sinan Caddesi’nin Güneş Sokak ile 3. Böcekçi Sokak arasındaki kısmı (Tapı Müdürlüğünden Müftülük İstikametine),

-Eski Gediz Yolu Caddesi’nden Özdemir Mahallesi Tirit Sokak İstikametine tek yön olan Gediz Uluyolu Sokağı, (Ali Ağa Camii’nden Karaağaç  Cami istikametine)

-Karaağaç Mahallesi Şehit İlyas Uysal Sokak’ın Er Sokak’a kadar olan kısmı, (Eski Gediz Yolu’ndan Tapu Müdürlüğü istikametine)

Editör: TE Bilişim