Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve belediye meclis üyeleri, kentteki su kaynaklarının başında gelen Küçükler Barajı ve Çokran su kaynağında incelemelerde bulundu. Kısa bir süre önce Küçükler Barajı’nda görülen kuraklık nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan üretici köylü ve kent merkezindeki vatandaşların uzun vadede su sorunu çekmemesi için çalışmalara ağırlık veren Uşak Belediyesi ekipleri, bölgedeki eksikleri gidermek ve yeni su kaynakları bulmak için çalışma başlattı.

Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN VE EKİBİ YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve ekibi, burada bulunacak olan yeni su kaynaklarının kentin geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.  Uşak Belediyesi’nin yeni su kaynakları bulmasının sorunlara çözüm üretmek için önemli adımlar olacağını belirten Çakın, daha da önemlisinin suyun tasarruflu kullanımı olduğunu ifade etti. Suyun hayati değerinin tarihin her döneminde hissedildiğini ve insanlık var olduğu müddetçe susuz  bir hayatın düşünülemeyeceğini dile getiren Çakın, “Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, Küçükler Barajı ve Çokran Su Kaynağı'nda incelemelerde bulunduk. Ziyarette, bölgede yeni su kaynaklarına bakarak, suyun daha verimli kullanılması adına yapılabilecek projeler üzerine istişareler yaptık. Bizim yaptığımız bu çalışmalara vatandaşımız da tasarruf noktasında destek vermeli. Çünkü su kaynakları tüm dünyada hızla azalıyor ve bizim de bu konuda gerek kurumsal ve gerekse bireysel bazda önlemler almamız lazım. Burada yoğun bir çalışma içindeyizdedi.

Editör: TE Bilişim