Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
                Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Sivaslı-Denizli yol ayrımının bulunduğu bölgeye inşa edilen 3'üncü battı çıktılı köprülü kavşağı inşaatının 3 vardiya şeklinde devam ettiğini belirterek, "Burası Uşak'ın yeraltı sularının en fazla yoğunlaştığı bölgemiz. Bu nedenle özel bir çalışma yapılıyor ve yılbaşına kadar kavşağımızı hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.

Geçtiğimiz yıl otogar ve stadyum bölgelerine battı çıktılı köprülü kavşak inşa ederek hizmete açan Uşak Belediyesi, kısa bir süre önce inşaatı başlayan 3'üncü kavşak çalışmasını sürdürüyor. Denizli-Sivaslı karayolu ayrımının bulunduğu bölgeye inşa edilen köprülü kavşağı ayakta tutacak kolonlar, yer altı suları yoğun olduğu için farklı bir yöntemle yerleştiriliyor.  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmaları zaman zaman yaptığı inceleme ziyaretleri sırasında denetliyor.


                Önceki gün çalışmaları denetleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hızlı bir şekilde, 24 saat esaslı ve 3 vardiya olarak çalışma yapılıyor. Burası yeraltı sularının kuvvetli olduğu bir yer ve çalışmalar sırasında yoğun bir su ile karşılaştık. Yarın sıkıntı çıkarmayacak şekilde bir altyapı çalışması yapıyoruz. Hedefimiz kış gelmeden burayı bitirmek ve halkımızın hizmetine açmak. Burayı UTAŞ şirketi aracılığıyla yapıyoruz ve fore kazıklarımız belli bir mesafeye kadar geldi. 10 gün içinde hafriyat alımı başlayacak ve çalışmanın iskeleti gün yüzüne çıkmış olacak. Burada Dokuzsele geçişini de yaptık ve şimdi her hangi bir sıkıntı olmadan araçlarımız geçiş yapabiliyor" dedi.



                Sivaslı karayolundaki çalışmaları anlatan Başkan Cahan, kış mevsimi gelmeden, Uşak Cezaevine kadar olan kısmın biteceğini ve ışıklandırmasının yapılacağını sözlerine ekledi.


 
Editör: TE Bilişim