Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım
Uşak Belediyesi’nin Ilıcaksubaşı ve otogar bölgesini kapsayan altyapı çalışması devam ediyor.  Dikilitaş Mahallesi’ndeki üst geçitten net olarak görülen kazı çalışmasını bazı vatandaşların battı çıktılı köprülü kavşakla karıştırdıkları ifade ediliyor.

         Kazı çalışmasının metrelerce derinde olması ve yolun tam ortasında yer alması nedeniyle trafiğin yan yollardan sağlandığı belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizdeki temel sorunların üzerine radikal çözümlerle gitmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda dev bir altyapı çalışması başlattık ve projenin battı çıktılı köprülü kavşakla karıştırılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu çalışma, bugüne kadar ortaya konan en büyük altyapı hamlesi olacak” dedi.



Uşak Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaşanan yoğun yağmur yağışı nedeniyle oluşan su baskınları ve hayattaki aksamanın ardından, otogar ve Ilıcaksubaşı arasında kalan bölge için dev malzemelerden oluşan bir altyapı projesi hazırladı. Geçtiğimiz yıl temeli atılan yağmur suyu deşarj hattı projesi, bugüne kadar kentte başlatılan en büyük altyapı hamlesi olma özelliği taşıyor. Şu anda Dikilitaş Mahallesi’nde yaya üstgeçidinden rahatlıkla görülen çalışmaların, yerin metrelerce altında devam etmesi dikkat çekiyor. Çalışma sahasının genişliği ve derinliği nedeniyle bazı vatandaşlar, bölgeye yeni bir battı çıktılı köprülü kavşak yapıldığını düşünüyor. 



         Çalışmaların seyri hakkında bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hattın otogar bölgesinden Ilıcaksubaşına kadar uzanacağını ve ilerleyen dönemlerde olası yoğun yağmurlarda yaşamın olumsuz etkilenmeyeceğini söyledi.



Söz konusu çalışmanın battı çıktı inşaatıyla karıştırılmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Cahan, “İlimize 3 battı çıktılı köprülü kavşak yaptık ve inşaat sahaları, şu andaki altyapı faaliyetiyle benzer özellikler gösteriyordu. Bu bizim açımızdan memnuniyet verici bir durum ve gerektiğinde battı çıktı veya altyapı faaliyetlerimize devam edeceğiz. Şu andaki altyapı projemiz, bugüne kadar kentte başlayan en büyük çalışma özelliğini taşıyor. Yakın bir dönemde sona erecek olan altyapı hamlesinin ardından bölgenin yollarını da yenileyeceğiz ve halkımız uzun vadede rahata erecekler” dedi.  


 
 
 
Editör: TE Bilişim