Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki vatandaş, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında S.S. Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif üyeleriyle kahvaltıda buluştu. 



Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit’le birlikte nakliyeci esnafının konuğu olan Başkan Cahan, işleyiş ve faaliyetler hakkında Kooperatif Başkanı Seyhan Mıdık’tan bilgi aldı. 



Kahvaltıda esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Nurullah Cahan, özellikle şehiriçi ulaşım konusunda direk kendisine veya Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit’e ulaşılabileceğini söyledi. 



Uşak’taki yollarda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Cahan, battı çıktı şekilde köprülü kavşaklar oluşturulduğunu, sorun yaşanan bölgelere akıllı kavşak düzenlemeleri yapıldığını kaydetti. 



Yolun medeniyet olduğunu ifade eden Başkan Cahan, “Yollarımızda devrim niteliğinde çalışmalara imza attık. Kaliteli ve dayanıklı asfaltla yollarımızı kapladık ve kavşaklarda bir dizi düzenleme yaptık. Şehiriçi yol çalışmalarımızı, kuzey ve güney çevre yolunu tamamlayarak büyük ölçüde bitirdik. Kuzey ve güney çevre yolumuzda ışıklandırma ve kaldırım düzenlemesi yapıldı ve şehir merkezindeki trafik yükü büyük ölçüde hafifledi. Ayrıca ilimize 1 yıl içinde kazandırdığımız battı çıktılı köprülü kavşaklarla, ulaşımı daha akışkan ve kaliteli hale getirdik. Bu çalışmalarımız, hem otomobili olan vatandaşlarımız, hem de nakliye veya yolcu taşıması yapan şoför esnafımız için büyük avantajlar sağladı. İlerleyen günlerde, esnafımızın ve halkımızın trafikte daha rahat hareket etmesi için yol düzenlemelerimizi sürdüreceğiz” dedi. 



Sivaslı ve Uşak karayolunun düzenlendiğini belirten Nurullah Cahan, “Nakliye esnafımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlardan biri de Sivaslı yolumuz ve şu anda halen çalışmalar sürüyor. Ekiplerimiz ve Karayolları tarafından yapılan yol faaliyetleri kısa sürede bitecek ve nakliye esnafımız Uşak Deri Karma OSB veya hayvan pazarına yönelik yaptığı taşımalarda daha rahat edecekler” diye konuştu.



Başkan Cahan, kahvaltının ardından kooperatif bünyesinde faaliyet gösteren bir kamyonun şoför koltuğuna geçti ve belli bir mesafe yol yaptı. Programın sonunda Başkan Cahan ve nakliye esnafı hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim