Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
Uşak Belediye Başkan Nurullah Cahan, Uşak Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapımı yüzde 95 oranında tamamlanan ve şu anda çevre düzenlemesi çalışmaları devam eden, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri için 1 Mart 2017 Çarşamba günü kura çekiminin yapılacağını söyledi. Bugün Ankara'da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Nurullah Cahan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti.



Yaklaşık 2 yıldır inşaatı devam eden ve 450 milyon TL'ye mal olan kentsel dönüşüm alanı hakkında görüşen Başkan Cahan, TOKİ Başkanı İbrahim Turan'dan bölgedeki hak sahipleriyle ilgili 1 Mart için söz aldığını söyledi. Cahan, "Kura çekimini 1 Mart 2017 Çarşamba günü yapacağız ve ilerleyen günlerde, çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla, yeni Uşak'ta yaşam başlayacak" dedi. Cahan, kentsel dönüşüm projesi kapsamında, bin 51 konut, 921 dükkan, cami, okul ve sağlık ocağının yapıldığını ve bazı kamu binalarının yakın bir zamanda taşınacağını sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim