Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası dökülüyor! Binayı öğretmenler kullanamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Uşak mitinginin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “Türkiye’nin tökezlemesini bekleyenlere en güzel cevabı Uşak halkı verdi. Meydanları dolduran vatandaşlarımız, ülkesine ve liderine bağlılığını ortaya koydu.  Allah’ın izni ile 31 Mart’ta da ferasetli vatandaşımız, yine en doğru kararı verecek, ilimiz ve ülkemizdeki kalkınma hamlesinin sürmesini sağlayacaktır” dedi. 
    15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, on binlerce vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli açıklamalar yaptı. Meydanları dolduran vatandaşlara sandığa mutlaka gitme uyarısında bulunan Erdoğan, Uşak’ın iktidarla uyumlu bir belediye yönetiminde, hizmetler noktasında avantajlı hale geleceğini belirtti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi hakkında bir değerlendirme yapan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, gösterdiği teveccühten dolayı vatandaşa teşekkür etti. 
    31 Mart’ta göreve geldiklerinde ortaya koyacakları projeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la paylaştıklarını kaydeden Mehmet Çakın, “Sayın Cumhurbaşkanımız, bugüne kadar ilimizi en fazla ziyaret eden lider oldu. Kendisi ne zaman ilimizi ziyaret etse, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alıyor ve tıkandığımız noktalarda desteğini esirgemiyor. Uşak’a önümüzdeki dönemde kazandıracağımız stadyum, Karaağaç Göleti rekreasyon alanı, termal sağlık merkezi, Dikilitaş millet bahçesi, hafif raylı sistem ve diğer projelerimizi destekleyeceğini halkımıza ilan etti. Bir önceki seçimde de kent park sözü verilmişti ve bunun için gerekli tüm destekler yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından sağlanmıştı. Uşak’ın istikrarlı ve planlı bir şekilde büyümesi ve memleketimizin geleceği için iktidarlı uyumlu bir belediye şart. Bu bakımdan ilimize destek veren ve hizmetlerin sağlanması noktasında elinden gelenin fazlasını ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi. 
    Türkiye üzerinde oynanan hain oyunların durması için milli birlikteliğin şart olduğunu dile getiren Mehmet Çakın, “Asırlardır bu topraklar üzerinde kirli ve hain planlar hiç bitmedi. Birilerinin gözü her zaman için bizim cennet vatanımızda oldu. Bu noktada son olarak ekonomi ve döviz üzerinde oyunlarla liderimizi, milletimizi ve ülkemizi yıpratmaya çalışıyorlar. Fakat bizler kökleri çok eskilere dayanan ve birbirine manevi değerlerle sıkı sıkıya bağlı bir milletiz. Türkiye’nin tökezlemesini bekleyenlere en güzel cevabı Uşak halkı verdi. Meydanları dolduran vatandaşlarımız, ülkesine ve liderine bağlılığını ortaya koydu.  Allah’ın izni ile 31 Mart’ta da ferasetli vatandaşımız, yine en doğru kararı verecek, ilimiz ve ülkemizdeki kalkınma hamlesinin sürmesini sağlayacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim