Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı! Uşak'ta İmam Hatipliler sokağa atıldı!
Uşak Ülkü Ocakları, Kuzey Irak'ta yapılan gayri meşru referandumu, Albayraktan Gök Bayrağa Selam Olsun isimli yürüyüşle protesto etti. Uşak Ülkü Ocakları Başkanı Ali Mutlu, MHP ve Uşak Ülkücü İşçiler Derneği yöneticilerin katıldığı yürüyüşte Kerkük Türk'tür Türk kalacak pankartları açıldı. 



Sözde referanduma tepki gösteren Ülkücü gençler, Uşak Belediye binası önünden 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'na kadar yürüdüler. Yürüyüş sırasında vatandaştan alkış alan Ülkücüler adına bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Uşak Şube Başkanı Ali Mutlu, " Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi Türkiye’nin ve komşu coğrafyalarda yer alan bölge ülkelerinin istikrar ve geleceğini yakından tehdit eden zincirleme rezalet ve hezimetler birbirine eklemlenerek içinden çıkılmaz bir hale gelmiştir.



Irak’ın Kuzeyinde, tüm tepki ve itirazlara rağmen 25 Eylül’de yapılan gayri meşru korsan referandum bölgesel dinamiklerin seyrini kaosa sabitlemiştir. Üzerinde hassasiyet ve samimiyetle titrediğimiz Irak’ın toprak bütünlüğü, Türkmeneli’nin tarihsel hak ve hayati çıkarları daha da zedelenmiş, iyice zayıflamıştır. Barzani ve çetesinin referandum kanalıyla bağımsızlık yolunda attıkları kirli ve karanlık adım felaket ve sıcak çatışma ihtimalini fazlasıyla gün yüzüne çıkarmıştır. Hal böyleyken Milliyetçi Ülkücü Hareket Türkmeneli için elini taşın altına sokmakla kalmayacak, adeta taşı sırtlayacak, Türkmeneli için gerekirse can verip can alacaktır" dedi.  
Editör: TE Bilişim