Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şerif Keskin, Uşak Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Bayram Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Uşak Ufuk Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazete çalışanları Ali Araslı ve Berkay Özyayla’ya dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Şerif Keskin, hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmadan derneğe üye kaydı yaptıklarını ve Uşak’ın bu konuda iyi bir kent olduğunu söyledi. Tekstil, sağlık, güvenlik, seramik ve hizmet sektörü gibi temel iş alalarında istihdam edilen çalışanların, ağırlıklı olarak üyeleri olduğunu belirten Şerif Keskin, “Uşak’ta yaklaşık olarak 6 yıl gibi bir süre dernek başkanlığı görevini üstlendik. İlimizde bin 600’den fazla üye kaydı yaptık ve bir çok kurumda çalışan arkadaşlarımızı temsil ettik. Üyelerimizin sorunlarıyla birebir ilgilendik ve hak mağduriyetlerinin önüne geçmek için gerekli çalışmaları yaptık. Uşak’taki faaliyetlerimiz genel merkezimizin de dikkatini çekti ve bize Genel Başkan Yardımcılı görevi verildi. Büyüklerimizin bize yüklediği bu sorumluluğu yerine getirmek boynumuz borcu dedik ve hala Ülkücü İşçiler Derneği olarak işçi arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.



DERNEKTE SAĞCI-SOLCU AYRIMI YOK

Ülkücü İşçiler Derneği’nin hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmaksınız, kapılarını bütün çalışanlara açtığını belirten Uşak Şube Başkanı Bayram Özkan, “Biz Ülkücülüğü vatanseverlik ve memleketine düşkünlük olarak yorumluyoruz. Bu noktada sağcı veya solcu gibi ayrımlar yapmıyoruz. Bize üye olmak isteyenlerin başvurularını kabul ediyoruz. Dernek olarak işten haksız yere atılan, hakkını tam olarak alamayan veya ailesiyle sorunlar yaşayan arkadaşlarımıza çözüm üretiyoruz. Özellikle hukuksal anlamda yaşanan ihtilafları çözmek için gönüllü avukatlarımızla ücretsiz, savunma hakkını sunuyoruz. Emeğin sömürülmediği ve çalışanların insanca yaşadığı bir dünya için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Öte yandan Ülkücü İşçiler Derneği yöneticileri, gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



KONUK YAZAR YUSUF AKSU'DA GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Ayrıca gazetemizin konuk yazarı Yusuf Aksu da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, bir ziyarette bulundu. Ziyarette gazeteciliğin zor şartlar altında yapıldığını belirten Yusuf Aksu, "Emek yoğun bir iş yapıyorsunuz, demokrasinin işlerliğini sağlamak için basın çok önemli. Bu anlamlı gününüzü tebrik ediyorum" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim