Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
 Uşak Üniversitesi yerleşkesinde kendiliğinden yanan bir araç için çağrılan itfaiyenin yarım saat sonra geldiği öne sürüldü. İtfaiye ekipleri ise olay yerine 12 dakikada ulaştıklarını ve bu tip durumlarda sürenin çok uzun hissedildiğini kaydetti. 

Sabah saatlerinde kullandığı 64 KY 065 plakalı araç yandı. Anlaşılamayan bir nedenle aracın park ettiği yerde birden alev alması çevredeki insanlara korkulu anlar yaşattı. İlk paniği atlatan görgü tanıkları ALO 110’ u arayarak itfaiyeden yardım istediler.

Üniversitenin özel güvenlik görevlileri ve personeli yangın söndürme cihazları ile yangına müdahale ederek söndürdüler. Yangın söndükten ve ihbar edildikten yarım saat sonra gelen Uşak Belediyesi itfaiye araçları ise, üniversite çevresinde tepki gördü. Yanan araçta ise maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

İTFAİYE EKİPLERİ: 12 DAKİKADA OLAY YERİNE GİDİLDİ
Öte yandan görgü tanıklarının 30 dakikada gelindi iddiasını yalanlayan Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay yerine 12 dakidada gidildiği açıkladı. Yetkililer, bu tip durumlarda sürenin çok uzun hissedildiğini belirtti.Yetkililer, konuyla ilgili gerekli teknik donelerin bulunduğu ve ekiplerin bu tip durumlarda hassas davrandığını dile getirdi. 



Editör: TE Bilişim