Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
Vali Ahmet Okur Tiritoğlu Parkı Çayzadede Uşak İl Protokolü ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

 
Bayramlaşma törenine Vali Ahmet Okur ile birlikte, Uşak Milletvekilleri Alim Tunç, Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, il protokolü, daire amirleri, emniyet mensupları, askeri personel, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Vali Ahmet Okur dini bayramların birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğini ifade ederek "Bayramlar aziz milletimizin bir ve beraber olduğunu gösteren müstesna günlerdir. Dua ve ibadetin, paylaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bu günleri fırsat bilmeliyiz. En yakınımızdan başlayarak bayramlaşmalı, büyüklerimizi ziyaret etmeli küçüklerimizi sevindirmeli, şehit ve gazi ailelerimizi unutmamalı, hep birlikte bu güzel bayramı değerlendirmeliyiz. Bu vesile ile bizler böyle güzel günler yaşayalım diye canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı ifade ediyorum. Yüce Allah bu aziz milletin birlik ve dirliğini daim eylesin. Tüm İslam aleminin ve kıymetli Uşaklı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.
 
Bayramlaşma törenin ardından Vali Ahmet Okur, eşi Hatice Nur Okur ile birlikte Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Editör: TE Bilişim