Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı
Vali Salim Demir, Uşak İl Özel İdaresi  2018 yılı bütçe görüşmelerini tamamlayan İl Genel Meclisi üyeleri ile kaymakam ve kurum müdürlerine yemek verdi.
 
Özel bir restoranda gerçekleşen yemeğe Vali Salim Demir'in yanı sıra, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Mehmet Hulusi Kaya, İsmail Gürsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve kurum müdürleri katıldı. 
 
Yemekte konuşan Vali Salim Demir İl Özel İdaresi 2018 yılı bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti. 
 
Vali Demir konuşmasına şöyle devam etti, "Uşak'ta göreve başladığım ilk günden bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda disiplinli ve planlı hareket ederek  devletimizin kaynaklarını israf etmeden kullanmaya gayret gösteriyoruz. Bütçelerin arttırılmasında verimli kullanmanın önemli etken olduğunu düşünüyorum. Kaynaklarımızı  arttırmak için daha fazla çalışarak projeler üretmemiz gerekir.  Artık günümüz proje günüdür. Devletimizin fonlarından yararlanacak şekilde ulusal ve uluslararası projeler üretmemiz gerekiyor. Uşak Valiliği olarak proje birimlerimizin hepsini birleştirme kararı aldık. Oluşturacağımız bu proje üretme birimi ilimizin  kaynaklardan daha fazla faydalanması için projeler üretecek. Ayrıca Zafer Kalkınma Ajansı desteklerinden de faydalanmamız için Üniversitemiz, Belediyeler, İl Özel İdaresi ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile beraber yürüteceğimiz önemli proje çalışmaları olacak. Şu anda üç tane proje üzerinde çalışıyoruz. Günümüzün gereği olan proje çalışmalarını önemsiyoruz. Proje demek hem hizmet hem de kaynak demektir. Kaynaklarımızı ve hizmetlerimizi arttırmak için proje çalışmalarımıza disiplinli, planlı ve  programlı şekilde devam edeceğiz. İl Özel İdaresi 2018 yılı bütçesinin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"
Editör: TE Bilişim