Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor
Vali Salim Demir ve eşi Nezahat Demir, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler ile öğle yemeğinde bir araya geldi. 
 
Özel bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe Vali Salim Demir ve eşi Nezahat Demir'in yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, Özkan Yalım, protokol üyeleri ve şehit aileleri ile gaziler katıldı. 


 
Yemekte konuşan Uşak Valisi Salim Demir, Zeytin Dalı Harekatı'nın önemli bir noktası olan Afrin'de bugün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve beraberinde olan Özgür Suriye Ordusu'nun(ÖSO) Afrin'i tamamen ele geçirdiğini kaydetti.
 


Afrin'deki temizlik hareketlerinin devam edeceğini belirten Vali Demir, TSK'nın tüm mensuplarına ve özellikle Afrin'de hizmet eden kahraman Mehmetçiğe şükranlarını arz ettiğini ifade etti.


 
Vali Salim Demir konuşmasına şöyle devam etti, "Devletimizin ve Milletimizin bin yıllık tarihine kısaca bakacak olursak Malazgirt Zaferi'nden başlayan Anadolu'ya ilk girişimizden bugüne sayısız ve çok nitelikli zaferleri askerimiz ve milletimiz bugüne kadar hep bizlere yaşattılar ve tarih sahnesini altın yıldızlarla süslediler. İşte en son 103 yıl önce 1915 yılında bugün kazandığımız zaferimizi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü onurla gururla kutluyoruz. Bu vesile ile yeniden Çanakkale ruhunu yaşatan ecdadımıza ve onun evlatlarının kurtuluş savaşında bize yaşattığı o gururlu zaferlere ve en son 15 Temmuz'da milletimize yeniden kurtuluş savaşı ve Çanakkale Zafer ruhunu, yeniden dirilişini yaşatan 15 Temmuz Şehitlerimizi de rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz." dedi.
 
Editör: TE Bilişim