Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!
Vali Funda Kocabıyık, Resmi Gazete'nin 8 Ağustos 2019 tarihli sayısında yayınlanan Mülki İdari Amirleri Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ile kaymakamlara veda yemeği verdi.  Vali Funda Kocabıyık son kararname ile Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Erzurum Tekman Kaymakamlığı'na atanan Karahallı Kaymakamı Önder Çengel ve Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı'na atanan Sivaslı Kaymakamı Mustafa Gözlet ve aileleri ile birlikte veda yemeğinde bir araya geldi. 

Hasbahçe Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Ömer Kalaylı, Meral Batı Demirbaş, Hüseyin Demirbaş, Ayşe Şeyda Çağlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal ve ilçe kaymakamları katıldı.
Vali Funda Kocabıyık yemekte yaptığı konuşmada, “Bizler, nerede görev tevdi edilirse gidip orada elimizden geldiğinin en iyisini yaparak çalışmak durumundayız.  Biz bunu vatana hizmet olarak algılıyoruz. Ancak, bazı ekip arkadaşlarımızın yeni görev yerlerine gitmek üzere aramızdan ayrılıyor olması elbette bizleri üzmektedir. Çünkü burada çok güzel bir iklim yakalamıştık. Valilik görevimin başında sizin gibi bir ekiple çalışıyor olmak benim için de bir şans, bir avantaj oldu. Sizlerle birlikte bir aile olarak çok güzel bir 9 ay geçirdik ama bu mesleğin cilvesi olarak yeni bir görev yerine gitmektesiniz. Sizin gittiğiniz yerlerde de çok başarılı işler yapacağınızdan eminim. İnşallah tekrar yolumuz kesişir ve bir arada çalışma şansı yakalarız. Sizlere, yeni görev yerlerindeki çalışmalarınınızda başarılar diliyor, İlimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte ağız tadıyla, huzur içinde bu mesleği çok ileri seviyelere taşımanızı temenni ediyorum." dedi.   Vali Funda Kocabıyık programın sonunda görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ile kaymakamlara teşekkür plaketi ve hediye verdi.
Editör: TE Bilişim