Uşak YADER İl Temsilciliği heyeti YADER Genel Merkezini ziyaret etti. YADER Genel Başkanı Salih Çetin, Uşak İl Temsilciliği heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uşak’ta yapılması planlanan çalışmalar hakkında İl temsilciliği heyetinden bilgi alan Çetin görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamada; "Uşak İl Yönetiminde görev değişikliği yaptık. Yetkilendirdiğimiz kardeşlerimiz Uşak’ta çalışmış oldukları kurumlarda kendilerinden ve derneğimizin adından söz ettiren ve herkes tarafından sevilen kardeşlerimizdir. Çalışmalarına gereken desteği her zaman vereceğiz. Yönetimde görev alan kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum, Rabbim onları utandırmasın" dedi.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve yetiştirme yurtlarından ayrılanları ve 2828 sayılı kanun ve değişikliklerindeki kanunlarla devletin koruması altında barınan korunmaya muhtaç çocukların her türlü maddi ve manevi sorunlarını çözümlemede yardımcı olmak amacıyla 2010 yılında kurulan YADER’in Genel Merkezine gelen Uşak İl Temsilciliği heyetini Genel Başkan Salih Çetin makamında kabul etti.  Uşak İl Temsilciliği heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin derneğin  aile birliğinin önemini topluma anlatmada proje ve etkinlikler gerçekleştirdiğini, korunmaya muhtaç çocukların her türlü tehlikeden uzak tutulmasını sağlamak ve bu amaçları gerçekleştirmek için yardımlaşma ve dayanışma ortamını sağlamak üzere faaliyet gösterdiğini söyledi.  

Uşak'ın köylerindeki vatandaşlar whatsapp üzerinden devlete direk ulaşacak! Uşak'ın köylerindeki vatandaşlar whatsapp üzerinden devlete direk ulaşacak!

Uşak’ta yapılması planlanan çalışmalar hakkında İl temsilciliği heyetinden bilgi alan YADER Genel Başkanı Salih Çetin ziyarete ve yapılan görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Uşak İl Yönetiminde görev değişikliği yaptık. Yetkilendirdiğimiz kardeşlerimiz Uşak’ta çalışmış oldukları kurumlarda kendi adlarında ve derneğimizin adından söz ettiren ve herkes tarafından sevilen kardeşlerimizdir. Bu nedenle, Uşak YADER'i tecrübeli ve çalışkan bir ekibin ellerine teslim etmekten dolayı mutluyuz. Uşak İlinde derneğimizin güzel ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine canı gönülden inanıyorum. Çalışmalarına gereken desteği her zaman vereceğiz. Yönetimde görev alan kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum, Rabbim onları utandırmasın" dedi.

Ülke genelinde 7 bölgede 55 İl ve bağlı ilçelerde derneğin faaliyetleri doğrultusunda hizmet veren YADER'in illerdeki başarılı çalışmalarına da değinen Genel Başkan Salih Çetin, Uşak İlinde yeni bir yapılanmaya gidildiğini ve Uşak İl Temsilciliği görevine Coşkun Çetin’in atandığını belirtti.

Görevin kendisine tevdi edilmesi ve gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan YADER Uşak İl Temsilcisi Coşkun Çetin, "Sayın Genel Başkanımıza tarafıma tevdi ettiği bu görevden dolayı teşekkür ediyorum. Sorumluluk gerektiren bu görevin şahsıma verilmesinden büyük memnuniyet duydum. Derneğimizin Uşak’ta daha aktif olarak çalışmalar yürütmesi için yönetimde bulunan kardeşlerimizle birlikte hareket edeceğiz. Devletimize milletimize olan vefa borcumuzu canla başla görev yaparak yerine getireceğiz. İlimizde yetiştirme yurtlarında kalmış bir kısmı kamu kurumlarında görev yapan bir kısmı herhangi bir görevi bulunmayan kardeşlerimiz var. Bunların çalışma ortamlarında ve yaşadıkları yerlerdeki sorunlarla ilgilenecek, il temsilciliğimiz ve genel merkezimizin desteği ile çözüm üreteceğiz. YADER Genel Başkanımıza bizlere güvenip bu görevi tevdi ettikleri, gösterdikleri ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara'da gerçekleşen ziyarete, İl Başkanı Coşkun Çetin, İl Başkan Yardımcıları Sami Akkuş ve Kadir Uçar katıldı.

Editör: TE Bilişim